סמטת זיכרון שיבולת שועל חמאת בוטנים קרם כריכים
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, תערובת עוגיות שיבולת שועל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שביל הזיכרון צלי ספרדי, חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כריכים, ו חמאת בוטנים עוגיות שיבולת שועל כריכים עם שוקולד מוקצף גנאש.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, סוכר חום, חמאה, חמאת בוטנים, מים וביצה עד צורות בצק רכות.
רול בצק לתוך 40 (1 1/4 אינץ') כדורים; מקום 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased. לחץ על כל כדור עם אצבעות כדי לשטח מעט.
אופים 9 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 3 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים חמאת בוטנים, ציפוי וחלב עד מעורבב היטב.
עבור כל עוגייה כריך, להפיץ על 1 כף מילוי על התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוד עוגייה, למטה בצד התחתון. לחץ יחד קלות, מתפתל מעט. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.