קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

סמיפרדו אמרטו זוגי עם רוטב זהוב בוהק

סמיפרדו אמרטו זוגי עם רוטב זהוב בוהק
לכי לחנות וקחי עוגיות אמרטי, סוכר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד-Amaretto Semifreddo, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו בראוני שוקולד כפול חצי-פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עוגיות amaretti לתוך שקית פלסטיק resealable ולהכות אותם עם סיכה מתגלגלת עד שיש לך פירורים: אתה צריך בסופו של דבר עם תערובת של פירורים גסים בסדר אבל לא להיות כל כך אכזרי כי אתה בסופו של דבר עם חול.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
שימו את הלבן בקערה וקציפו לפסגות רכות. בקערה נפרדת להקציף את הקרם עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את הלבן ביצה. אתה יכול להשתמש מערבל יד למהירות ואתה לא צריך לשטוף את המקצף בין לטאטא את הלבנים ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מקפלים את הסוכר של ממתקים וליקר amaretto, ואז לקפל את פירורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
למלא 6 תבניות dariole, אריזה בתערובת, מהדק אותו, להחליק את החלק העליון. לאחר מכן לכסות כל אחד עם ניילון לעטוף ולמקם במקפיא, עוזב לפחות 6 שעות או לילה (ולא יותר מ 1 שבוע).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
כדי להפוך את הרוטב, לשים את השימורים ואת ליקר amaretto לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
משמרמשמר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מרתיחים במשך 1 דקה, ואז להוריד את החום ולתת מגניב מעט לפני לשפוך לתוך חלב קטן או קנקן שמנת. השאר להתקרר, ואז לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
כאשר אתה מוכן לשרת את semifreddo, לשבת בתחתית כל עובש dariole, אחד בכל פעם, בקערה של מים מבושלים רק לטבילה 30 שניות קצרה, לנגב את המים, ואז לשים צלחת קטנה או צלחת על גבי, upturn התבנית, ולהפוך את semifreddo (לטבול שוב אם זה לא יצא בפעם הראשונה), כפית קצת של רוטב הזהב, ערבוב מעליו. הייתי שם את בקבוק האמרטו ו-6 כוסות שוטים על השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o