סמיפרדו אמרטו זוגי עם רוטב זהוב בוהק
לכי לחנות וקחי עוגיות אמרטי, סוכר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד-Amaretto Semifreddo, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו בראוני שוקולד כפול חצי-פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את עוגיות amaretti לתוך שקית פלסטיק resealable ולהכות אותם עם סיכה מתגלגלת עד שיש לך פירורים: אתה צריך בסופו של דבר עם תערובת של פירורים גסים בסדר אבל לא להיות כל כך אכזרי כי אתה בסופו של דבר עם חול.
שימו את הלבן בקערה וקציפו לפסגות רכות. בקערה נפרדת להקציף את הקרם עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את הלבן ביצה. אתה יכול להשתמש מערבל יד למהירות ואתה לא צריך לשטוף את המקצף בין לטאטא את הלבנים ואת השמנת.
מקפלים את הסוכר של ממתקים וליקר amaretto, ואז לקפל את פירורי העוגיות.
למלא 6 תבניות dariole, אריזה בתערובת, מהדק אותו, להחליק את החלק העליון. לאחר מכן לכסות כל אחד עם ניילון לעטוף ולמקם במקפיא, עוזב לפחות 6 שעות או לילה (ולא יותר מ 1 שבוע).
כדי להפוך את הרוטב, לשים את השימורים ואת ליקר amaretto לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, לטאטא יחד.
מרתיחים במשך 1 דקה, ואז להוריד את החום ולתת מגניב מעט לפני לשפוך לתוך חלב קטן או קנקן שמנת. השאר להתקרר, ואז לכסות ולהניח בצד.
כאשר אתה מוכן לשרת את semifreddo, לשבת בתחתית כל עובש dariole, אחד בכל פעם, בקערה של מים מבושלים רק לטבילה 30 שניות קצרה, לנגב את המים, ואז לשים צלחת קטנה או צלחת על גבי, upturn התבנית, ולהפוך את semifreddo (לטבול שוב אם זה לא יצא בפעם הראשונה), כפית קצת של רוטב הזהב, ערבוב מעליו. הייתי שם את בקבוק האמרטו ו-6 כוסות שוטים על השולחן.