קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

סמיפרדו אמרטו זוגי עם רוטב זהוב בוהק

סמיפרדו אמרטו זוגי עם רוטב זהוב בוהק
לכי לחנות וקחי עוגיות אמרטי, סוכר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד-Amaretto Semifreddo, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו בראוני שוקולד כפול חצי-פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עוגיות amaretti לתוך שקית פלסטיק resealable ולהכות אותם עם סיכה מתגלגלת עד שיש לך פירורים: אתה צריך בסופו של דבר עם תערובת של פירורים גסים בסדר אבל לא להיות כל כך אכזרי כי אתה בסופו של דבר עם חול.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
שימו את הלבן בקערה וקציפו לפסגות רכות. בקערה נפרדת להקציף את הקרם עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את הלבן ביצה. אתה יכול להשתמש מערבל יד למהירות ואתה לא צריך לשטוף את המקצף בין לטאטא את הלבנים ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקפלים את הסוכר של ממתקים וליקר amaretto, ואז לקפל את פירורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
למלא 6 תבניות dariole, אריזה בתערובת, מהדק אותו, להחליק את החלק העליון. לאחר מכן לכסות כל אחד עם ניילון לעטוף ולמקם במקפיא, עוזב לפחות 6 שעות או לילה (ולא יותר מ 1 שבוע).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
כדי להפוך את הרוטב, לשים את השימורים ואת ליקר amaretto לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה, לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מרתיחים במשך 1 דקה, ואז להוריד את החום ולתת מגניב מעט לפני לשפוך לתוך חלב קטן או קנקן שמנת. השאר להתקרר, ואז לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
כאשר אתה מוכן לשרת את semifreddo, לשבת בתחתית כל עובש dariole, אחד בכל פעם, בקערה של מים מבושלים רק לטבילה 30 שניות קצרה, לנגב את המים, ואז לשים צלחת קטנה או צלחת על גבי, upturn התבנית, ולהפוך את semifreddo (לטבול שוב אם זה לא יצא בפעם הראשונה), כפית קצת של רוטב הזהב, ערבוב מעליו. הייתי שם את בקבוק האמרטו ו-6 כוסות שוטים על השולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך