קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם

סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם
סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, לימון, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: שרימפס קלוי עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, צלעות טלה קלויות אש עם רוטב מנגל פפריקה-תפוז מעושן, ו ברוקוליני עם פפריקה מעושנת, שקדים ושום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים עשבי תיבול, תפוזים ולימונים בחלל הדג.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מזלפים שמן על דגים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מניחים בתבנית צלייה וצולים עד לבישול פשוט, בערך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מעבירים דגים לפלטה ויוצקים מיד את רוטב השום החם על כל הדג.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים שמן בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים שום ומבשלים עד שהשום מזהיב קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מוסיפים חומץ, פפריקה ומלח ומערבבים עם בלנדר טבילה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריג ' יו
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריג ' יו
לפינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו 2018 יש צבע צהוב פלדה עם ניואנסים נחושת. הניחוחות מוגדרים על ידי תווים מינרליים, פירות הדר טריים ופירות אבן, כמו משמש ופרחים לבנים. על הפה החיך תוסס, רענן ועם גימור מתמשך.