סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם
סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 291 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סנאפר, חומץ שרי, שמן זית ופטרוזיליה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 88%. שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, סנאפר אדום שלם ברוטב חם סצ'ואן, ו פלפל אדום קלוי, בטטה ומרק פפריקה מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים עשבי תיבול, תפוזים ולימונים בחלל הדג.
מזלפים שמן על דגים ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים בתבנית צלייה וצולים עד לבישול פשוט, בערך 30 עד 40 דקות.
מעבירים דגים לפלטה ויוצקים מיד את רוטב השום החם על כל הדג.
מניחים שמן בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים עד שהשום מזהיב קלות.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מוסיפים חומץ, פפריקה ומלח ומערבבים עם בלנדר טבילה עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
סנאפר אדום עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.