סנאפר זנב צהוב אפוי בקרום מלח
אם יש לך שמן זית, חלבוני ביצה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתכון סנאפר אדום אפוי מלח, סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco, ו אפוי Opakapaka (סנאפר) פילה עם קרום מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף את הדג ולטפוח יבש; העונה אותו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. בקערת ערבוב, לשלב את הלימון, שאלוט, פטרוזיליה, 2 כפות טימין, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדומים, ושמן זית 1/4 כוס.
מניחים את הדג על תבנית אפייה משומנת וממלאים את החלל בתערובת הלימון.
בקערת ערבוב נקייה, מקציפים את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות. מקפלים את המלח כדי להפוך את הדבק ואז לקפל את עלי הקורנית הנותרים. למרוח את הדבק מלח על כל הדג צלוי במשך 35 עד 45 דקות. חלבוני הביצה יהוו קרום קשה. בעדינות לפצח את הקליפה עם כפית ולהרים את קרום המלח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.