סנאפר סלסה
סנאפר סלסה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 205 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ ליים, יוגורט דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם סלסה הדר, סנאפר אדום עם סלסה הדר, ו סנאפר אדום עם סלסה מנגו.
הוראות
הסר קליפות משי מתירס. מעיל 3 חתיכות גדולות של רדיד אלומיניום כבד חובה עם ספריי בישול. לעטוף כל אוזן בחתיכת נייר כסף. טוויסט לסכל בכל קצה.
אופים ב 500 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט.
חותכים תירס מקלח, ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים עגבניות, בצל, 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה, ואת 3 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
מקום 1 פילה דגים על כל אחד 4 חתיכות גדולות נוספות של רדיד אלומיניום כבד חובה מצופה ספריי בישול.
מערבבים יוגורט, אבקת שום, ומלח; להפיץ באופן שווה משני הצדדים של פילה.
תערובת תירס כפית באופן שווה על פילה. לעטוף כל פילה בצורה מאובטחת, איטום קצוות.
אופים ב 450 במשך 20 עד 25 דקות. לפרוס פילה; מפזרים הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס.
מגישים עם פרוסות לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה