סנאפר עם ציפוי עגבנייה
סנאפר עם ציפוי עגבנייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. אם יש לך בזיליקום, לימון, פילה דקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סנאפר קלוי בתנור עם סלסה עגבניות וצלפים, סנאפר אדום אפוי עם ציפוי הדר עגבניות, ו סנאפר בגריל עם רוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים ופלפל אדום כתוש, אם תרצה; להפריש.
מניחים סנאפר על מחבת broiler מרופד בנייר אלומיניום; לסכל מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים סנאפר עם פפריקה; מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
סנאפר העליון עם תערובת עגבניות; אופים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים פטרוזיליה, ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.