סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון
סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, טרגון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, סנאפר לימון בזיליקום בגריל עם פלפלים קלויים, ו ארטישוקים צלויים במחבת עם שום ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מערבבים 2 כפות מיץ לימון לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים, ואז טיפה בלימונים juiced.
לחתוך 1 אינץ ' מעל 1 ארטישוק עם סכין. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים. (ארטישוק לטבול במי לימון מדי פעם להגביל שינוי צבע.)
חותכים את העלים הנותרים לשטוף עם החלק העליון של תחתית ארטישוק באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן להסיר לחנוק על ידי משיכת עלים סגולים גירוד שכבה מטושטשת עם כפית או מלונים כדור חותך. לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע, ולאחר מכן לקצץ את הבסיס ואת הצד של גזע עם מקלף ירקות או סכין חדה. זרוק ארטישוק לתוך מי לימון. לקצץ הנותרים 3 ארטישוקים באותו אופן.
מסננים ארטישוקים, מתייבשים, וחותכים כל אחד ל -6 טריזים. מסדרים ארטישוקים בשכבה 1 בכוס 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מערבבים יחד 3 כפות שמן, 2 כפות מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה קטנה ויוצקים מעל ארטישוקים, פונים למעיל. מכסים את צלחת עם רדיד וצלי, הפיכת ארטישוק מעל פעם או פעמיים, עד רק מכרז, 20 עד 25 דקות. תשאירי את התנור דולק.
בעוד ארטישוק הם צלייה, לשפשף דגים עם 1 כף שמן ומפזרים בכל רחבי עם 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור.
הסר רדיד מן צלחת אפייה ולסדר פילה, צד העור למעלה, בשכבה 1 על גבי ארטישוק. צלוי, חשוף, עד פילה הם רק מבושל דרך, כ 9 דקות. מחלקים דגים וארטישוקים בין 4 צלחות באמצעות מרית, הזמנת מיצי פאן. מערבבים יחד הנותרים 2 כפות שמן, הנותרים מיץ לימון כף, טרגון, ומיצי פאן שמורים טפטוף על דגים.
ארטישוק ניתן לקצץ 1 יום קדימה ומקורר במי לימון, מכוסה.