קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון

סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון
סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, טרגון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, סנאפר לימון בזיליקום בגריל עם פלפלים קלויים, ו ארטישוקים צלויים במחבת עם שום ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים 2 כפות מיץ לימון לתוך קערה גדולה חצי מלא במים קרים, ואז טיפה בלימונים juiced.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לחתוך 1 אינץ ' מעל 1 ארטישוק עם סכין. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים. (ארטישוק לטבול במי לימון מדי פעם להגביל שינוי צבע.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
חותכים את העלים הנותרים לשטוף עם החלק העליון של תחתית ארטישוק באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן להסיר לחנוק על ידי משיכת עלים סגולים גירוד שכבה מטושטשת עם כפית או מלונים כדור חותך. לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע, ולאחר מכן לקצץ את הבסיס ואת הצד של גזע עם מקלף ירקות או סכין חדה. זרוק ארטישוק לתוך מי לימון. לקצץ הנותרים 3 ארטישוקים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מלוןמלון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מסננים ארטישוקים, מתייבשים, וחותכים כל אחד ל -6 טריזים. מסדרים ארטישוקים בשכבה 1 בכוס 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מערבבים יחד 3 כפות שמן, 2 כפות מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה קטנה ויוצקים מעל ארטישוקים, פונים למעיל. מכסים את צלחת עם רדיד וצלי, הפיכת ארטישוק מעל פעם או פעמיים, עד רק מכרז, 20 עד 25 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד ארטישוק הם צלייה, לשפשף דגים עם 1 כף שמן ומפזרים בכל רחבי עם 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
הסר רדיד מן צלחת אפייה ולסדר פילה, צד העור למעלה, בשכבה 1 על גבי ארטישוק. צלוי, חשוף, עד פילה הם רק מבושל דרך, כ 9 דקות. מחלקים דגים וארטישוקים בין 4 צלחות באמצעות מרית, הזמנת מיצי פאן. מערבבים יחד הנותרים 2 כפות שמן, הנותרים מיץ לימון כף, טרגון, ומיצי פאן שמורים טפטוף על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
ארטישוק ניתן לקצץ 1 יום קדימה ומקורר במי לימון, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן