סנגריה חם
האם סנגריה נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 196 גר' של חלבון, 152 גרם של שומן, וסך הכל 2702 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חזיר, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוף סנגריה עם פיפה SupraFruta סנגריה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
השתמש בסכין חדה להבקיע את בשר חזיר 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מקום בצולה בגודל טוב עם הצד השמן למעלה, והרבעה באופן דקורטיבי עם כל cloves...be בטח להשתמש בשפע. לארוז את החלק העליון של החזיר עם כל קילו של סוכר חום כדי לצפות את פני השטח עבה ככל האפשר. חלקם עשויים ליפול לתוך המחבת, אבל זה לא יכול להיות עזר. השאר אותו שם כדי להמתיק את מיצי הבסטינג הדרושים בשלבים מאוחרים יותר.
צלי, חשוף, עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -20 דקות. במהלך תקופה זו, מערבבים יחד את מיץ האננס וסנגריה. כאשר הסוכר מתחיל להמיס, יוצקים כוס אחת של תערובת היין על החזיר, ומחזירים את החזיר לתנור במשך 40 דקות. לעתים קרובות אני אוהל החזיר בנייר כסף בשלב מסוים, אבל האמא שלי אף פעם לא עשתה.
לאחר שעה אחת בתנור, לרסס את החזיר עם כוס שנייה של תערובת היין, תוך ערבוב אותו לתוך טפטוף מחבת. להחזיר את החזיר לתנור במשך 2 שעות נוספות, צולה לאחר השעה הראשונה עם תערובת היין הנותרת.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס), ומכניסים את הבשר כל 20 דקות עם טפטוף המחבת לשעה האחרונה של הבישול. מדחום בשר צריך לקרוא 160 מעלות F (65 מעלות C) לפני ההגשה.