קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

סנגריה חם

סנגריה חם
האם סנגריה נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 196 גר' של חלבון, 152 גרם של שומן, וסך הכל 2702 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חזיר, חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוף סנגריה עם פיפה SupraFruta סנגריה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
השתמש בסכין חדה להבקיע את בשר חזיר 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מקום בצולה בגודל טוב עם הצד השמן למעלה, והרבעה באופן דקורטיבי עם כל cloves...be בטח להשתמש בשפע. לארוז את החלק העליון של החזיר עם כל קילו של סוכר חום כדי לצפות את פני השטח עבה ככל האפשר. חלקם עשויים ליפול לתוך המחבת, אבל זה לא יכול להיות עזר. השאר אותו שם כדי להמתיק את מיצי הבסטינג הדרושים בשלבים מאוחרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
צלי, חשוף, עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -20 דקות. במהלך תקופה זו, מערבבים יחד את מיץ האננס וסנגריה. כאשר הסוכר מתחיל להמיס, יוצקים כוס אחת של תערובת היין על החזיר, ומחזירים את החזיר לתנור במשך 40 דקות. לעתים קרובות אני אוהל החזיר בנייר כסף בשלב מסוים, אבל האמא שלי אף פעם לא עשתה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
סנגריהסנגריה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לאחר שעה אחת בתנור, לרסס את החזיר עם כוס שנייה של תערובת היין, תוך ערבוב אותו לתוך טפטוף מחבת. להחזיר את החזיר לתנור במשך 2 שעות נוספות, צולה לאחר השעה הראשונה עם תערובת היין הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס), ומכניסים את הבשר כל 20 דקות עם טפטוף המחבת לשעה האחרונה של הבישול. מדחום בשר צריך לקרוא 160 מעלות F (65 מעלות C) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות