סנדוויץ ' עם נקניקייה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1195 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אספרגוס ספירס, ביצים, נקניקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בראנץ ' נקניק, תבשיל בראנץ ' עם נקניקיות, ו בראנץ נקניקיות & Applesauce קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור אספרגוס: מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צולים את האספרגוס עד רך אבל לא חום, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אספרגוס
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
לטאטא את קרם פרש, עירית, חרדל, פטרוזיליה ומיץ לימון בקערה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
מיץ לימון
חרדל
פטרוזיליה
עירית
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מפזרים מלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
3
עבור הכריך לבנות: לחמם את לחם הנקניק של סבתא קיי במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים את הלחם לצלחת ומניחים כמה אספרגוס למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
לחם
5
מוסיף את שמן קנולה לאותו מחבת ומטגנים את הביצים בצד שטוף שמש, מכסה עם קערה לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
6
מניחים כל ביצה על גבי האספרגוס ומגישים בצד של רוטב עשבי הדר. תן ביס לסבתא שלך ומקווה שהיא תאשר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
רוטב
ביצה
7
מחממים התנור ל 340 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מוסיפים את שמן הזית למחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה ומבשלים את הנקניקיות עד חום, 12 עד 15 דקות. לקרר את הנקניק, להעביר לקערה עם כפית מחוררת ומערבבים עם פפרוני וסלאמי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פפרוני
נקניק
סלאמי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
מחבת
9
מערבבים את המוצרלה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
10
מרדדים את הבצק לתוך 2 אליפסות ארוכות. פורסים את חתיכות הקצה מהבצק כדי לחסוך לאחר כך כדי להפוך לחמי נקניק מיני.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות קוקטייל
בצק
גלול
11
מברישים את החלק העליון והתחתון של הבצק בשמן זית ומחלקים את תערובת הנקניק בין 2 כיכרות הלחם. מקפלים את הבצק כמו קלצונה ומחוררים לאורך הצדדים כדי לשחרר את האדים במזלג.