סנדוויצ'ים בסגנון פי-וו!
סנדוויצ'ים בסגנון פי-וו! יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, גבינה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכים בסגנון צ'יזסטייק, כריכים איטלקיים, ו כריכי הודו חמים בסגנון דיינר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק קובייה לרצועות נגד התבואה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מחממים 4 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה. ברגע שהוא נמס (אבל לפני שהוא שורף) רצועות חומות של סטייק קובייה בשתיים או שלוש קבוצות, על 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר בשר לצלחת נקייה כאשר חום. תניח בצד. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום, פלפלים ירוקים ופלפלים אדומים ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד רך יחסית (אבל לא דקיק.)
הסר לצלחת נקייה. תניח בצד.להמיס 2 כפות להוסיף ' l חמאה למחבת.
מוסיפים פטריות פרוסות ומערבבים.
יוצקים שרי, ואז מוסיפים ווסטרשייר וטבסקו. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך חמש דקות, או עד הנוזל מופחת על ידי כשליש.
מוסיפים בשר וירקות, ערבוב לשלב. מבשלים רק כמה דקות כדי לחמם את הכל, מוסיפים עוד שרי וורצ ' סטרשייר (וטבסקו) לפי הצורך. מערבבים ב 2 כפות חמאה בסוף. שמור חם.טוסט חצי מעדנייה לחמניות בשפע של חמאה עד חום זהוב פריך. כפית בשר / תערובת צמחונית על החצי התחתון של הלחמנייה, ולאחר מכן כפית אחת או שתיים כפות של רוטב פאן על הבשר (זה יהיה להשרות לתוך הלחמנייה.)
טפטוף קצת רוטב על החלק התחתון של הלחמנייה העליונה, מדי, עבור טעם נוסף ולחות. למעלה עם גבינה צלוי במשך דקה או שתיים, עד הגבינה נמסה.