סנדל מטוגן במחבת עם תפוחי אדמה בפטרוזיליה
דג סנדל מטוגן עם תפוחי אדמה בפטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 119 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 1107 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, לימון, קמח שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים, סנדל מטוגן במחבת, ו ביצי דג סנדל מטוגן בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים עד רך, ואז לנקז. ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם.
יש לשטוף את הדגים במים קרים, ואז מעיל כל אחד בקמח, טופח את העודף. ממיסים 5 כפות חמאה במחבת ומטגנים את הדגים במשך 5 דקות בכל צד, או עד פריך וזהוב. שמור על הדג המבושל חם בזמן שאתה מבשל את השאר.
ממיסים את שאר החמאה בתבשיל.
מוסיפים את תפוחי האדמה קלופים ולתת להם לטגן קצת לפני הוספת הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים מיד עם תפוחי אדמה, לימון פרוס, ושמיר.
מתוך ספר הבישול הסקנדינבי מאת טרינה האנמן. זכויות יוצרים בטקסט © 2008 by Trina Hahnemann; photography © 2008 by Lars Ranek. מהדורה זו יצאה לאור בשנת 2009 בהוצאת אנדרוז מקמייל בע " מ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.