המתכון של סנדלר אגס ותפוח של ג'ינה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-5 דקות . לקינוח הזה יש 641 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גלידה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מאפינס ארוחת בוקר תפוחים, דובדבנים , אגסים ושקדים, קראמבל אגסים ותפוחים ועוגת אגסים ותפוחים עסיסית .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה או מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
בקערה גדולה, מוסיפים את השמנת הכבדה ובעזרת מיקסר ידני מקציפים אותה במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט. מקציפים עד שתערובת השמנת מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה