סנדלר האגס והתפוח של ג'ינה
המתכון של סנדלר אגס ותפוח של ג'ינה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-5 דקות . לקינוח הזה יש 641 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גלידה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מאפינס ארוחת בוקר תפוחים, דובדבנים , אגסים ושקדים, קראמבל אגסים ותפוחים ועוגת אגסים ותפוחים עסיסית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה או מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
זורקים את התפוחים, אגסים, סוכר, קמח, וניל, קינמון, פלפל אנגלי, מלח ו-2 כפות מהחמאה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים לתבנית האפייה המוכנה ומנקדים ב-2 כפות החמאה הנותרות.
בקערה נוספת מערבבים את הקמח התפחה, הסוכר, המלח והביצה. בעזרת כף, מורידים את הציפוי על התפוחים ומעליהם טפיחות חמאה.
אופים עד שהקרום מזהיב והפירות רכים בסנדלר במשך 40 עד 45 דקות.
מגישים עם גלידת וניל וקצפת.
בקערה גדולה, מוסיפים את השמנת הכבדה ובעזרת מיקסר ידני מקציפים אותה במשך דקה.
מוסיפים את הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט. מקציפים עד שתערובת השמנת מחזיקה פסגות רכות.