קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן

סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן
סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חתיכות, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן, גלידת סנדלר אפרסק עם רוטב בורבון-קרמל, ו בורבון-פאי פקאן כתום עם קרם בורבון.

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים תפוח, סוכר ומיץ לימון; מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד שהתפוח בצבע קרמל. כף לתבנית אפייה רדודה ומשומנת של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מגלגלים כל חתיכהחלודה ללחוץ את קווי הקיפול; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. מסדרים רצועות בעיצוב סריג מעל מילוי;מקפלים קצוות מתחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים את הרצועות הנותרות על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים את הרצועות הנותרות בחום של 425 למשך 8 עד 10 דקות או עד להזהבה. מניחים בצד להגשה עם סנדלר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
אופים סנדלר בחום של 425 למשך 20 עד 25 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מגישים חם עם רצועות מאפה וגלידת בורבון-פקאן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פורג מרתפים קלאסיק ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.