קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ

סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ
מנגל בסגנון סנטה מריה Tri-Tip עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם עגבניות שרי, פלפל, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. נסו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות צ ' יפס אלון אדום, ספוג במים לפחות 2 שעות, כגון המותג של Susy Q
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בקערה קטנה, מערבבים את השום המגורען, המלח והפלפלפל יחד ומשפשפים את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
5
הכן גריל פחם לחום בינוני-גבוה ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוסיפים את הצ ' יפס כ -30 דקות לפני צולה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
כוונו את התלת-עפעף מעל חום ישיר, צד-שומן כלפי מעלה, וצרוב עד להשחמה יפה, כ -10 דקות. הפוך וצרוב בצד השני.
8
הזז את הטרי-טיפ מעל אזור החום העקיף, כיסוי וגריל עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 130 מעלות F, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות. חותכים את הבשר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מגישים עם סנטה מריה Pinquito שעועית להתענג, תבלין עגבניות ולחם צרפתי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
11
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב והשומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מוסיפים את poblano ובצל לשומן בייקון במחבת ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את השעועית וקותלי חזיר ומבשלים עד שהתחממו. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. לשים לתוך קערת הגשה העליון עם עלי כוסברה או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מחממים את הגריל לחום ישיר גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
17
לזרוק את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לסל גריל. גריל, לזרוק פעם או פעמיים, עד חרוך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
18
הסר את העגבניות לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מוסיפים את הפטרוזיליה או כוסברה, שמן זית, רסק שום, צ ' ילי ובצל. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
21
מחית את החמאה, השום וקצת מלח ופלפל במרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
22
מברשת את הצד לחתוך של הלחם בקלילות עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הלחם, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב. תתהפך ותמשיך לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
23
הסר מן הגריל, למרוח עם חמאת שום לחתוך כל חצי ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
24
שים את החתיכות על מגש ולפזר עלי פטרוזיליה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביות 1/4 אינץבייקון, חתוך לקוביות 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2פחיותשעועית פינקיטו או פינטו, סחוט, שטוף סחוט שובשעועית פינקיטו או פינטו, סחוט, שטוף סחוט שוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס6שרימפס וורידיםשמן זית או קנולה, לצחצוחשמן זית או קנולה, לצחצוח1פיינטעגבניות שרי, חצויעגבניות שרי, חצוי1כיכרלחם צרפתי, מפוצל לאורכולחם צרפתי, מפוצל לאורכו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים או כוסברהפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים או כוסברה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה שטוחה, לעיטורכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה שטוחה, לעיטור2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2ציפורןשום, פירה למשחה עם קצת מלחשום, פירה למשחה עם קצת מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמוצים כשריםחמוצים כשרים2צ'ילי סראנו או חלפיניו, קצוץ דקצ'ילי סראנו או חלפיניו, קצוץ דק12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק1קומץעלי פטרוזיליה טריים, לקישוטעלי פטרוזיליה טריים, לקישוט1צ'ילה poblano, קצוץ דקצ'ילה poblano, קצוץ דק1smallsבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1בשר טרי-טיפ, רצוי עם קצת שומן בצד אחד (כ 2 1/2 ק בשר טרי-טיפ, רצוי עם קצת שומן בצד אחד (כ 2 1/2 ק " ג)2מקלותחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר