ספגטי אל מלונה
אם יש לך ויסקי, ספגטי פסטה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Spaghetti al Melone, Insalata Di Melone E Prosciutto Croccante Con Formaggio Di Capra, ו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הפרמזן וזורקים היטב.
מניחים את מלון במעבד מזון להתמזג עד עבה. תניח בצד.
בסיר בינוני, מחממים את השמנת והחמאה מעל חום בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה, 2 דקות.
מוסיפים את המלון, הוויסקי ומיץ לימון. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ -10 דקות. מערבבים ב 1 כף מלח 1 כפית פלפל.
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורקים עד מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.