ספגטי אפוי
ספגטי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שום, פלפל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ספגטי אפוי, עוגת ספגטי אפויה, ו עוגת ספגטי אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מחממים סיר גדול שני מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר, 1/2 כפית מלח וכמה טוחנים של פלפל ומבשלים, ערבוב לשבור את הבשר, עד השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפלים, שום וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ -10 דקות. מערבבים את עגבניות מרוסקות חתוכות לקוביות, סוכר אורגנו ומביאים לרתיחה. להפחית את החום להתבשל ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
בינתיים, לבשל את הספגטי במשך 2 דקות פחות מהזמן המצוין בהוראות החבילה. תתאמץ היטב. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מכסה את החלק התחתון של מחבת 13-by-9-by-2-inch עם שליש מהרוטב.
מוסיפים חצי מהפסטה ושליש מהצ 'דר; חוזרים על השכבות ומוסיפים את שארית הרוטב; שומרים לעצמנו את שארית הצ' דר.
אופים במשך 30 דקות. למעלה עם צ ' דר הנותרים ולהמשיך לאפות עד שהוא נמס ואת בועות הרוטב, על 5 דקות יותר.
תן מגניב בצלחת לפחות 10 דקות.
מקשטים עם הפטרוזיליה לפני חיתוך לריבועים.