ספגטי בחבילה: ספגטי Al Cartoccio
ספגטי בחבילה: ספגטי Al Cartoccio דורש סביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 429 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם טבעות קלמרי, עלי פטרוזיליה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המולים וצדפות בסיר גדול עם מכסה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, יין לבן ומים. מערבבים לשלב. מכסים את הסיר במכסה ומניחים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הפגזים לפתוח, על 5 עד 8 דקות.
הסר את הסיר מן החום בזהירות להסיר את המולים וצדפות מן הקונכיות שלהם. להעביר את הנוזל דרך מסננת בסדר ושמורה.
יוצקים 1/2 כוס שמן זית בסיר 3 או 4 ליטר מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, מוסיפים את השום ומבשלים עד זהב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים את הקלמרי, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 20 דקות.
מוסיפים הרבה פטרוזיליה, מולים, צדפות, פתיתי צ ' ילי ומרק שמורות. מבשלים, מכוסה, במשך 1 עד 2 דקות, ואז להסיר מן החום.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ולהוסיף 2 כפות מלח.
מוסיפים את הספגטי ואת parboil 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לנקז ולהסיר מסננת בקערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לקערה.
טפטוף עם 1 כף שמן זית לזרוק. כפית חצי רוטב פירות הים על הפסטה ולזרוק שוב לערבב היטב.
באמצעות חתיכת מרובע גדול של רדיד להפוך את כל 4 הצדדים של כיכר רדיד, ויצרו מתרס קיר 3 עד 4 אינץ', כך הרוטב לא ייגמר. כפית את כל הפסטה והרוטב על הכיכר לסכל. משוך את הצדדים של רדיד מעל תל של פסטה ורוטב, ולאטום בחלק העליון כדי ליצור חבילה גדולה. זה יכול להיעשות גם באמצעות 4 ריבועים קטנים בגודל של נייר, כדי ליצור 4 חבילות קטנות יותר.
מניחים את החבילה (או חבילות) על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך 10 עד 12 דקות.
בזהירות להעביר את החבילה המבושלת (או חבילות) ל 1 מנה גדולה (או 4 קטנים יותר). חותכים את החלק העליון של החבילה פתוח עם סכין ומגישים חם.
מקשטים עם פתיתי פטרוזיליה ופלפל צ ' ילי.