ספגטי ברוטב בולונז דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. אם יש לכם סלרי, פנצ'טה, חזיר טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי ברוטב בולונז, ספגטי ברוטב בולונז, ו ספגטי ברוטב בולונז.
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, את המניה, אגוז מוסקט ו 1 כף כל אחד פטרוזיליה ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 1 1/2 שעות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
6
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
לנקז ולהחזיר אותו לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מערבבים את השמנת ואת שאר 2 כפות פטרוזיליה ו 1 כף בזיליקום לתוך רוטב הבשר. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים 2 כוסות לספגטי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן