קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ספגטי ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב בולונז
ספגטי ברוטב בולונז דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 981 קלוריות. אם יש לכם סלרי, פנצ'טה, חזיר טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי ברוטב בולונז, ספגטי ברוטב בולונז, ו ספגטי ברוטב בולונז.

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מוסיף את השום, pancetta, גזר, בצל וסלרי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבצל הוא זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את בשר בקר טחון חזיר ומבשלים על אש מתונה, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד לא נשאר ורוד, על 8 דקות. מערבבים את מורטדלה רסק עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מורטדלהמורטדלה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, את המניה, אגוז מוסקט ו 1 כף כל אחד פטרוזיליה ובזיליקום ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, על 1 1/2 שעות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
6
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
לנקז ולהחזיר אותו לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מערבבים את השמנת ואת שאר 2 כפות פטרוזיליה ו 1 כף בזיליקום לתוך רוטב הבשר. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים 2 כוסות לספגטי וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מעבירים את הספגטי לקערה גדולה, למעלה עם הרוטב הנותר ומגישים. תעבירי את גבינת הפרמזן לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
הפוך קדימה: רוטב בולונז יכול להיות בקירור עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבזיליקום קצוץבזיליקום קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף או בשר בקר או מרק דל נתרןעוף או בשר בקר או מרק דל נתרן28עגבניות שלמות איטלקיות, קצוץ, מיצים שמורותעגבניות שלמות איטלקיות, קצוץ, מיצים שמורות1( חצילים)גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוץ דקצלע סלרי, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'אק בשר טחון גסצ'אק בשר טחון גס454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחון גסחזיר טחון גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דק פרוס pancetta, קצוץ דקדק פרוס pancetta, קצוץ דק6שרימפס וורידיםגבינת פרמזן מגוררת טרי, להגשהגבינת פרמזן מגוררת טרי, להגשה6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח