פאי מק וגבינה דרומי
פאי מק וגבינה דרומי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 600 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 163 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל גרוס, מקרוני מרפק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 62%. נסו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, מק וגבינה טבעוניים, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ריססו תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את המקרוני ומחזירים לרתיחה. מבשלים פסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין מעט יציבה, בערך 8 דקות; מסננים.
ממיסים לאט חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים חלב אידוי ופלפל שחור; מבשלים עד לחימום.
הקציפו ביצים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה; הקציפו כ-1/2 כוס מתערובת החלב המאודה לתוך הביצים, 1 כף בכל פעם, עד להטמעה יסודית.
הקציפו את תערובת הביצים חזרה לסיר עם תערובת חלב מתאדה. ממשיכים לחמם בעדינות, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלב המאודה כמעט מגיעה לרתיחה והרוטב מסמיך.
מערבבים בעדינות מלח ומקרוני מבושל לתוך הרוטב ומערבבים לאיחוד.
כפית 1/4 של תערובת מקרוני בשכבה לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל מוכן העליון עם 1 כוס גבינת צ ' דר מגורר. חזור על שכבות שלוש פעמים נוספות; למעלה שכבת גבינה אחרונה עם פפריקה לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל מבעבע, כ -20 דקות.