ספגטי וכדורי בשר קלאסיים
ספגטי וכדורי בשר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 978 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך רוטב מרינרה, יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי וכדורי בשר קלאסיים, ספגטי וכדורי בשר קלאסיים, ו ג'ונסונוויל קציצות קלאסיות וספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם וחלב בקערה קטנה, ולתת לספוג 10 דקות.
שלב sirloin הקרקע, 1 כף אורגנו, 1/2 כוס גבינה מגוררת, הבא 6 מרכיבים בקערה אחרת. מערבבים בתערובת פירורי לחם, ויוצרים לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורי בשר.
מלא מחבת 12 אינץ ' או סיר רחב 1/4 אינץ עמוק עם שמן זית, וחום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כדורי בשר ומבשלים כ 7 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת עם כפית מחוררת.
יוצקים שומן מן המחבת; מוסיפים יין למחבת, ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב מרינרה מהיר, נשאר 1 כף אורגנו, פתיתי פלפל אדום, אם תרצה. מביאים לרתיחה; מוסיפים כדורי בשר, ומבשלים 5 דקות. מערבבים בזיליקום.
מוסיפים פסטה מבושלת מנוקזת, כדורי בשר ורוטב לסיר, וזורקים לשלב.
מגישים עם גבינה מגוררת נוספת.