ספגטי וקציצות בבישול איטי
ספגטי וקציצות בבישול איטי דורשות כ -8 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 90 סנט למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 20. מנה אחת מכילה 344 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . אם יש לכם מלח, בצל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קורנדביף וכרוב בבישול איטי , רסק תפוחים בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1/2 כוס בצל, מלח ופלפל. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. צור 1-in. כדורים. במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים קציצות עם הבצל הנותר.
העבר ל-5 qt. בישול איטי; מוסיפים את מיץ העגבניות, העגבניות, רוטב העגבניות, הסלרי, עלי הדפנה והשום. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהם מתחממים, תוך ערבוב מדי פעם. לזרוק עלי דפנה.