ספגטי יווני II
ספגטי יווני ii יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. גשו לסופר וקנו מלח, אורגנו, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו ספגטי יווני, מהפך ספגטי יווני, ו סקווש ספגטי יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס חמאה עם מלח ומבשלים עד רק חום.
הסר מהחום ולזרוק עם פסטה, גבינה אורגנו.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 10 עד 15 דקות, עד חם תוסס.