קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר

ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר
ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים, צלפים ברוטב עגבניות מהיר הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם עגבניות, צלפים, אנשובי וזיתים, ירושה עגבניות גבינת עיזים עם אנשובי, זיתים וצלפים, ו ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה משתמש עגבניות שלמות משומר, יוצקים אותם במסננת להציב בכיור לנקז לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
מחממים את שמן הזית עם שיני השום המנופצות במחבת גדולה על אש נמוכה ומטגנים את השום במשך כמה דקות עד שהוא מאוד ארומטי ואור זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את האנשובי, מרסקים אותם עם החלק האחורי של מזלג, ומטגנים עד חתיכות אנשובי התמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
4
מוסיפים את הצלפים, הזיתים, והפלפל החצי והפלפל החרוך לכמה דקות, עד שהפלפלפל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
5
תמעך את העגבניות בין האצבעות שלך ישירות לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים מלח לטעם ומבשלים על אש בינונית במשך כ -20 דקות, עד שכל החומרים משולבים ועבים מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים אם התערובת מתחילה להיצמד למחבת. מערבבים את הפטרוזיליה, לטעום שוב למלח, ולכבות את החום עד שאתה מוכן לזרוק את condimento עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מוסיפים חופן קטן של מלח ושפריץ שמן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי למנוע ממנו דבק יחד. מרתיחים עד הספגטי הוא אל דנטה. הרם את הספגטי מתוך הסיר, שומר את מי הפסטה, ומניח במחבת עם קונדימנטו. לזרוק את הספגטי עם קונדימנטו ואת מצע קטן של מי פסטה חמים על חום גבוה במשך 2 דקות, הוספת מים פסטה חם אם הספגטי יבש או דביק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
9
מעבירים את הספגטי לקערת פסטה ומגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
ספגטיספגטי
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה