ספגטי סיציליאני
ספגטי סיציליאני דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל טחון, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: עוגת ספגטי סיציליאנית (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), רוטב ספגטי סיציליאני, ו רוטב ספגטי סיציליאני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים שמן זית על אש בינונית ומוסיפים שום ואנשובי לבשל במשך כ 2 דקות; מערבבים כל הזמן.
מערבבים בפירורי לחם ומכבים את החום.
מוסיפים פטרוזיליה ופלפל טחון שחור; מערבבים יחד.
לזרוק רוטב אנשובי עם פסטה חמה ומפזרים גבינה; לשרת.