ספגטי עם אגוזי מלך, צימוקים ופטרוזיליה
ספגטי עם אגוזי מלך, צימוקים ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עם עלים שטוחים, פרמזן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ספגטי עם קישואים, אגוזי מלך, וצימוקים מתכון, ספגטי ביין אדום עם אגוזי מלך ופטרוזיליה, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה.
הוראות
מבשלים את הפסטה במים רותחים, בעקבות הוראות חבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת ומבשלים את הבצל עד חום רך וזהוב על 8-10 דקות.
מוסיפים את הצימוקים והמניות ומבשלים 2-3 דקות עד חם דרך. לזרוק עם פסטה, פרמזן, אגוזי מלך ופטרוזיליה.