ספגטי עם טונה ורוטב עגבניות טרי
ספגטי עם טונאן ורוטב עגבניות טרי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, חומץ יין אדום, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ספגטי ברוטב עגבניות טרי, ו ספגטי בסיר אחד עם רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות, שמן, שום, בזיליקום, חומץ, מלח ופלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מסננים וזורקים את הפסטה עם הטונה ותערובת העגבניות.
וריאציות: ספגטי עם רוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה. עגבניות במרינדה לעשות רוטב טעים בכוחות עצמם.
ספגטי עם סלמון ורוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה. מעיל 1 קילו של פילה סלמון ללא עור עם 1 כף שמן בישול ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי. לצלות את הסלמון עד בקושי נעשה, 3 עד 5 דקות, בהתאם לעובי הפילה. פתית את הסלמון וזרוק עם הפסטה.
ספגטי עם שרימפס ורוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה.
הוסף 1 פאונד של שרימפס בינוני מבושל לספגטי במהלך 1 דקה האחרונה של זמן הבישול.
המלצת יין: חפשו יין לבן חומצי בטעם עז, כמו סוביניון בלאן מעושן מקליפורניה, שיתאים לטעם האגרסיבי של הטונה.