ספגטי עם טונאן ורוטב עגבניות טרי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, חומץ יין אדום, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ספגטי ברוטב עגבניות טרי, ו ספגטי בסיר אחד עם רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את העגבניות, שמן, שום, בזיליקום, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מסננים וזורקים את הפסטה עם הטונה ותערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחת
4
וריאציות: ספגטי עם רוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה. עגבניות במרינדה לעשות רוטב טעים בכוחות עצמם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחת
5
ספגטי עם סלמון ורוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה. מעיל 1 קילו של פילה סלמון ללא עור עם 1 כף שמן בישול ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי. לצלות את הסלמון עד בקושי נעשה, 3 עד 5 דקות, בהתאם לעובי הפילה. פתית את הסלמון וזרוק עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
6
ספגטי עם שרימפס ורוטב עגבניות טרי: להשמיט את הטונה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קלמנטינות, כל אחת
7
הוסף 1 פאונד של שרימפס בינוני מבושל לספגטי במהלך 1 דקה האחרונה של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
המלצת יין: חפשו יין לבן חומצי בטעם עז, כמו סוביניון בלאן מעושן מקליפורניה, שיתאים לטעם האגרסיבי של הטונה.