ספגטי עם ירקות נבולים ואגוזים-פטרוזיליה פסטו
ספגטי עם ירקות נבולים ופסטו אגוז-פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, גרידת לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ירוק מריר נבול עם גבינת עיזים פריכה, ו פטרוזיליה אגוז פסטו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
להוסיף chard לאחר 5 דקות של בישול וניקוז; להחזיר פסטה וירקות לסיר.
בעוד פסטה היא בישול, לשלב פטרוזיליה, תרד, אגוזי מלך, שום, 2 כפות שמן, גרידת לימון, 1 כף מים, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד עבה.
במחבת nonstick גדולה, חום שנותר 2 כפיות שמן זית על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לפצח ביצים למחבת. מבשלים עד הלבנים הם מוצקים לחלוטין אבל החלמונים עדיין רכים (כ 2 דקות). ביצים עונה עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
לזרוק תערובת פסטה שמורה עם פסטו ומספיק מי בישול שמורים כדי להפוך את רוטב דק. מחלקים פסטה בין 6 קערות רדודות ומעל כל אחד עם ביצה מטוגנת.