קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

ספגטי עם ירקות נבולים ואגוזים-פטרוזיליה פסטו

ספגטי עם ירקות נבולים ואגוזים-פטרוזיליה פסטו
ספגטי עם ירקות נבולים ופסטו אגוז-פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, גרידת לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ירוק מריר נבול עם גבינת עיזים פריכה, ו פטרוזיליה אגוז פסטו.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להזמין 1/4 כוס מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להוסיף chard לאחר 5 דקות של בישול וניקוז; להחזיר פסטה וירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בעוד פסטה היא בישול, לשלב פטרוזיליה, תרד, אגוזי מלך, שום, 2 כפות שמן, גרידת לימון, 1 כף מים, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
במחבת nonstick גדולה, חום שנותר 2 כפיות שמן זית על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, לפצח ביצים למחבת. מבשלים עד הלבנים הם מוצקים לחלוטין אבל החלמונים עדיין רכים (כ 2 דקות). ביצים עונה עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לזרוק תערובת פסטה שמורה עם פסטו ומספיק מי בישול שמורים כדי להפוך את רוטב דק. מחלקים פסטה בין 6 קערות רדודות ומעל כל אחד עם ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)