ספגטי עם פטריות וארטישוק
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי עם ארטישוק ופסטו, ו עוף עם ארטישוק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הפטריות בשמן זית עם השום.
מוסיף את הארטישוקים וחמים דרך, ולאחר מכן להוסיף את עשבי תיבול ועונה עם פלפל שחור.
להוסיף splosh של שמן ארטישוק ועוד קצת שמן זית אם אתה רוצה מעיל הפסטה..
מבשלים את הספגטי על פי המנה או עד אל דנטה, ואז לזרוק את הירקות דרך הפסטה ומגישים.