קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות
ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו צדפות מאודות או מולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים, מכסים, ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות עד שהם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר את הפגזים לקערה; פעם מגניב, להסיר את הבשר מן הפגזים, משאיר כרבע צדפות ומולים בשריון שלהם כדי לקשט את הקערות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עבור הפסטה. לאחר רותחים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד שהוא " אל דנטה."בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ' ילי לסיר פירות הים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד העגבניות מתחילים להישבר, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. החזירו את הצדפות והמולים לסיר והחממו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את הפסטה, ואז להחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את רוטב פירות הים ומבשלים דקה או שתיים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מגישים מיד בקערות בודדות, עם צדפות ומולים עדיין בקונכיות שלהם על גבי כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך