קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות
ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו צדפות מאודות או מולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים, מכסים, ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות עד שהם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר את הפגזים לקערה; פעם מגניב, להסיר את הבשר מן הפגזים, משאיר כרבע צדפות ומולים בשריון שלהם כדי לקשט את הקערות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עבור הפסטה. לאחר רותחים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד שהוא " אל דנטה."בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ' ילי לסיר פירות הים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד העגבניות מתחילים להישבר, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. החזירו את הצדפות והמולים לסיר והחממו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מסננים את הפסטה, ואז להחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את רוטב פירות הים ומבשלים דקה או שתיים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מגישים מיד בקערות בודדות, עם צדפות ומולים עדיין בקונכיות שלהם על גבי כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o