קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות

ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות
ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי פטרוזיליה, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו צדפות מאודות או מולים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן מעל חום בינוני עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים, מכסים, ומבשלים, מטלטלים את המחבת לעתים קרובות עד שהם פותחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את הפגזים לקערה; פעם מגניב, להסיר את הבשר מן הפגזים, משאיר כרבע צדפות ומולים בשריון שלהם כדי לקשט את הקערות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עבור הפסטה. לאחר רותחים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה עד שהוא " אל דנטה."בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ' ילי לסיר פירות הים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד העגבניות מתחילים להישבר, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. החזירו את הצדפות והמולים לסיר והחממו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את הפסטה, ואז להחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את רוטב פירות הים ומבשלים דקה או שתיים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צנרת חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מגישים מיד בקערות בודדות, עם צדפות ומולים עדיין בקונכיות שלהם על גבי כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון