ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צלפים מטוגנים אנשובי. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אנשובי, צלפים nonpareil, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר, טורטלוני עם אנשובי וצלפים, ו אנשובי לבן עם תאריכים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיף את הצלפים ומטגנים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ומצומק, על 4 דקות. מסננים את הצלפים ומשליכים את השמן.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. בינתיים, במכתש או מיני מעבד, לשלב את אנשובי, שום וגרידת לימון; פאונד או תהליך להדביק עבה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הפטרוזיליה, שמן זית כתית, מיץ לימון, פלפל אדום כתוש וצלפים מטוגנים.
מוסיפים אותו לתערובת הצלוי, זורקים למעיל ומגישים.