קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי

ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם צלפים מטוגנים אנשובי. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אנשובי, צלפים nonpareil, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר, טורטלוני עם אנשובי וצלפים, ו אנשובי לבן עם תאריכים וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הצלפים ומטגנים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ומצומק, על 4 דקות. מסננים את הצלפים ומשליכים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
3
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. בינתיים, במכתש או מיני מעבד, לשלב את אנשובי, שום וגרידת לימון; פאונד או תהליך להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים את הפטרוזיליה, שמן זית כתית, מיץ לימון, פלפל אדום כתוש וצלפים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים אותו לתערובת הצלוי, זורקים למעיל ומגישים.