ספגטי עם ריקוטה ופסטו אפונה
ספגטי עם ריקוטן ופסטו אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלק-skim ריקוטה, שן שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם ריקוטה: ספגטי עם ריקוטה, עגבניות-ספגטי ריקוטה, ו ספגטי עם בייקון וריקוטה.
הוראות
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, במעבד מזון, לשלב אפונה, 1/4 כוס צנוברים, גבינת פאדאנו גראנה, מיץ לימון, שן שום, מלח, ופלפל עד גושי. עם ריצת המעבד, מוסיפים שמן זית בזרם איטי עד חלקה. שמור.
מסננים ספגטי, אבל לא לשטוף. לזרוק פסטה עם פסטו שמורות. מחלקים פסטה בין 4 קערות ומעל כל אחד עם 2 כפות חלק-ריקוטה skim,כמה עלי נענע טריים קרועים, ו 1 1/4 כפיות צנוברים קלויים.