ספגטי פוטנסקה
ספגטי Puttanescan הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 645 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים גדולים, עגבניות, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. נסו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי ברוטב חריף), ו ספגטי אלה פוטנסקה (ספגטי" Streetwalker") (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הספגטי מלוח, מים רותחים עד אל דנטה. בינתיים מטגנים את השום, צלפים, זיתים, אנשובי, צ ' ילי ואורגנו בקצת שמן זית לכמה דקות.
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל במשך 4 או 5 דקות, עד שיש לך עקביות רוטב עגבניות יפה.
הסר מהחום, לצלול את הספגטי סחוט לתוכו, לזרוק אותו, ולכסות עם הרוטב. לקרוע את כל בזיליקום על זה, לתקן את התיבול, וטפטוף עם שמן זית כתית מעולה טוב.