קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי פסטה קרבונרה

ספגטי פסטה קרבונרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי פסטה Carbonaran. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2235 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו ספגטי פסטה, ביצים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לחמם מים פסטה: לשים סיר גדול של מים מלוחים על לרתיחה (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Sauté pancetta / בייקון ושום: בעוד המים מגיעים לרתיחה, מחממים את שמן הזית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיף את הבייקון או pancetta ומבשלים לאט עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים את השום (אם משתמשים) ומבשלים עוד דקה, ואז מכבים את החום ומכניסים את הפנצ ' טה והשום לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקציפים ביצים וחצי מהגבינה: בקערה קטנה, מכים את הביצים ומערבבים בערך חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מבשלים פסטה: ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הפסטה היבשה ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
לזרוק פסטה עם pancetta / בייקון: כאשר הפסטה היא אל דנטה (עדיין קצת מוצק, לא רגשני), להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותו לקערה עם בייקון ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תן לזה להירטב. שמור חלק ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
הזז את הפסטה מהסיר לקערה במהירות, כפי שאתה רוצה את הפסטה להיות חם. זה החום של הפסטה כי יחמם את הביצים מספיק כדי ליצור רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לזרוק הכל כדי לשלב, המאפשר פסטה להתקרר בדיוק מספיק כך שזה לא עושה את הביצים מסתלסלות כאשר אתה מערבב אותם. (זה החלק המסובך.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
הוסף את תערובת הביצה המוכה: 
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מוסיף את הביצים מכות עם גבינה לזרוק במהירות לשלב שוב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיף קצת מי פסטה בחזרה לפסטה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
15
מגישים מיד עם שאר פרמזן ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
אם אתה רוצה, מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה טרי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: Frascati, שבלי, פינו גריג ' יו.

פסטה קרבונרה עובדת ממש טוב עם פרסקטי, שאבלי ופינוט גריג ' יו. יין לבן יבש פריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. ה-Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Bright, brilliant straw yellow. It has a broad and intense nose with notes of blossoms and tropical fruit. A full, soft palate with lingering aftertaste. Suitable for first courses, shellfish, white meats and fresh cheeses