ספגטי פסטה קרבונרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי פסטה Carbonaran. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2235 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו ספגטי פסטה, ביצים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לחמם מים פסטה: לשים סיר גדול של מים מלוחים על לרתיחה (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים.)
Sauté pancetta / בייקון ושום: בעוד המים מגיעים לרתיחה, מחממים את שמן הזית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבייקון או pancetta ומבשלים לאט עד פריך.
מוסיפים את השום (אם משתמשים) ומבשלים עוד דקה, ואז מכבים את החום ומכניסים את הפנצ ' טה והשום לקערה גדולה.
מקציפים ביצים וחצי מהגבינה: בקערה קטנה, מכים את הביצים ומערבבים בערך חצי מהגבינה.
מבשלים פסטה: ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הפסטה היבשה ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת.
לזרוק פסטה עם pancetta / בייקון: כאשר הפסטה היא אל דנטה (עדיין קצת מוצק, לא רגשני), להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותו לקערה עם בייקון ושום.
תן לזה להירטב. שמור חלק ממי הפסטה.
הזז את הפסטה מהסיר לקערה במהירות, כפי שאתה רוצה את הפסטה להיות חם. זה החום של הפסטה כי יחמם את הביצים מספיק כדי ליצור רוטב שמנת.
לזרוק הכל כדי לשלב, המאפשר פסטה להתקרר בדיוק מספיק כך שזה לא עושה את הביצים מסתלסלות כאשר אתה מערבב אותם. (זה החלק המסובך.)
הוסף את תערובת הביצה המוכה:
מוסיף את הביצים מכות עם גבינה לזרוק במהירות לשלב שוב.
מוסיף קצת מי פסטה בחזרה לפסטה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מגישים מיד עם שאר פרמזן ופלפל שחור טחון טרי.
אם אתה רוצה, מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה טרי.