ספגטי קרבונרה
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 518 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, פנצ'טה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
שים סיר גדול של מים על לרתיחה. בינתיים, לפצח ביצים לתוך קערה גדולה ולהכות קלות. דק לגרוס או גבינה מגוררת, להוסיף 1/2 כוס ביצים, ולהניח את השאר בצד. דק קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לביצים.
מוסיפים פלפל ומקציפים לשלב היטב. תניח בצד.
חותכים pancetta או בייקון לתוך 1/4-in.- פרוסות עבות, לקלף וקוצצים שום, ולהניח את שניהם בצד.
מחממים שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה.
מוסיף pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
כאשר מים רותחים, מוסיפים מלח וספגטי. מרתיחים פסטה עד שהוא רך לנשוך.
מסננים היטב ומיד לשפוך פסטה לתוך קערה עם תערובת ביצה. לזרוק את הפסטה ביסודיות עם תערובת ביצה (החום מן הפסטה יהיה חלק לבשל את הביצה ולהמיס את הגבינה).
יוצקים תערובת pancetta על גבי פסטה לזרוק לשלב ביסודיות.
מפזרים עם שאריות גבינה ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים 3/4 כוס אפונה קפואה לתערובת הביצה.
הוסף radicchio: דק לגרוס 1 ראש קטן radicchio ומבשלים עם pancetta.
פיק בזיליקום: תחליף 1/4 כוס קצוץ עלי בזיליקום טריים לפטרוזיליה.
הוסף 1/2 כפית. פתיתי צ ' ילה אדומים עם שום.
שנה את הגבינה: תחליף גבינה קשה, מיושנת אחרת (כגון asiago, פקורינו, או גאודה זקנה) עבור פרמזן.
לכו על דגנים מלאים: נסו להשתמש בספגטי מחיטה מלאה (הטעמים האסרטיביים והעשירים של המאכל הזה יחזיקו יפה את הפסטה החזקה יותר).