ספגטיני כל ' ארביאטה עם סרטנים רכים
ספגטיני כל ' ארביאטה עם סרטנים רכים דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . למנה העיקרית הזו יש 2316 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 119 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש סרטנים בעלי קליפה רכה, מלח, שמן זית כתית מעולה ושיני שום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. ציון זה מצוין. סרטנים רכים חריפים, סרטנים רכים עם קומפוט עגבניות, ו סרטנים רכים עם סלט פארו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד שרק מעשנים.
מוסיפים ג ' לפנוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
מוסיפים סרטנים, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהסרטנים מבושלים, בערך 6 דקות.
מבשלים פסטה במים רותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מוציאים פסטה ממי הבישול, מסננים ומוסיפים למחבת מטגנת עם רוטב עגבניות וסרטנים.
מוסיפים בצל ירוק וזורקים על אש גבוהה 1 דקה. מחלקים פסטה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית כתית מעולה.
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד שהם עבים כמו דגני בוקר חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד שישה חודשים במקפיא.