ספגטיני עם שמן ושום
Spaghettini עם שמן ושום דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שיני שום, שמן זית extravirgin, גבינת parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: Spaghettini עם שמן ושום, Spaghettini עם שום ולימון, ו Spaghettini עם שום מיובש צ'ילה.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר גדול. מערבבים פסטה; לכסות חלקית, ולחזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. לבשל 6 דקות או עד פסטה הוא כמעט אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1 כוס מים לבישול.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות או עד ריחני או מתחיל להפוך זהב, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 3/4 כפית מלח, שמורות 1 כוס מים בישול, פטרוזיליה, ופלפל.
מוסיפים פסטה למחבת, מערבבים היטב את המעיל. להחזיר מחבת לחום בינוני; לבשל 1 דקה או עד פסטה הוא אל דנטה, משליך למעיל.
מניחים תערובת 1 כוס פסטה בכל אחד 8 קערות; מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.