קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

ספוגליאטלה

ספוגליאטלה
ספוגליאטלה מסתובבת 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 328 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 39 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח, חלב, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כמו .

הוראות

1
בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח לכל מטרה, קמח הסולת והמלח. השתמש באצבעותיך כדי לעבד את החמאה לבצק עד שהיא יוצרת כדורים דמויי אפונה. לחלופין, מנפים את החומרים היבשים למעבד המזון ודופקים את החמאה לתערובת עד שהיא מתערבבת וחלקה יחסית. עבדו את המים בעזרת האצבעות (או במיקסר). הופכים את הבצק על משטח שטוח ומגלגלים אותו לכדור. עוטפים אותו בניילון נצמד ולוחצים אותו כלפי מטה. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קמח סולתקמח סולת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בסיר בינוני מביאים את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים פנימה את קמח הסולת ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. אם הוא יוצר גושים בזמן הבישול, הקציפו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים את תערובת החלב והקמח לקערה להתקררות קלה, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הריקוטה, הביצה, הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את חתיכות התפוז והלימון המסוכרות ומנפים אבק קינמון על פני השטח. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשניים. מקמחים משטח שטוח ומגלגלים 1 מהחצאים למלבן בערך 14 אינץ 'על 24 אינץ'. הקצה הקצר יותר של המלבן צריך להיות קרוב אליך. הבצק צריך להרגיש דק מאוד. רזה יותר טוב!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מברישים את המלבן כולו בשכבת הקיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
8
מפזרים אותו עם אבק אפילו של סוכר ממתקים. מגלגלים אותו בעדינות ובאופן שווה לתוך עצמו כמו גליל ספוג ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מגלגלים בזהירות, דואגים שהוא יתגלגל חזק מאוד. מקררים לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגליל לחתיכות בעובי 1 עד 1 1/2 אינץ'. חזור על אותו תהליך עם החצי השני של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שים 1 מסיבובי הבצק בידך וביד השנייה לחץ את האגודל לאמצע היד השנייה (ולכן לבצק) והתחל למתוח את הבצק. אתה לא רוצה לדחוף כל כך הרבה שאתה עושה חלל עדיין. ראשית, התרכז בהפיכת הבצק לגדול ושטוח יותר. כאשר הוא בערך בגודל של צדפה גדולה, התחל להחליק ולדחוף למטה באמצע כך שהוא יוצר חלל דומה מאוד לקליפת צדפה גדולה. אתה רוצה לסיים עם חרוט עם פתח של כ -3 אינץ 'והקצה הקטן והמחודד כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מברישים מעט קיצור על הבצק והופכים אותו כלפי חוץ, מכסים את חרוט הבצק בין אורך האצבע המורה לאגודל. בזהירות כף 2 כפות גדולות של המילוי לתוך החרוט. קונוס צריך להיות מלא למדי וללכת לקצוות הפתיחה עם שכבה דקה של המילוי. סגור את הפה על ידי קיפול בזהירות של פתח החרוט מעל עצמו. אותו דבר כאילו היו לך 2 חצאים של קליפת צדפה וסגרת אותה. לחץ בעדינות על קצוות הפתח, יחד. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק, עד למילוי שני ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מברישים כל אחד בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
14
מניחים את המגשים במרכז התנור ואופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מוציאים מהתנור ומאפשרים להם לנוח כמה דקות על גיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
לאחר שהספוגליאטלה נחו כמה דקות, פזרו עליהם אבק נוסף של סוכר קונדיטורים והניחו כל תבנית אפייה ישר מתחת לצלייה. אל תלך משם! הישאר שם וצפה כשהסוכר משחים לאט את החלק העליון. אם שכבת הסוכר הייתה קלה ואתם רוצים להפוך אותה למעט שחומה יותר, חזרו עם עוד אבק סוכר ועוד דקה מתחת לצלייה. אפשר להם לנוח כמה דקות, ואז להעביר אותם לצלחת הגשה, לאבק בסוכר של קונדיטורים ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

מרכיבים

2גיליונותגיליונות אפייה שאינם דביקיםגיליונות אפייה שאינם דביקים2(חוֹרֶף)קצוצים דק כתומים מסוכרים וחתיכות לימוןקצוצים דק כתומים מסוכרים וחתיכות לימון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקים (אודותסוכר ממתקים (אודות1(קיבלר)(קיבלר)1ביצה, מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוףביצה, מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולתקמח סולת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולתקמח סולת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לקוביות קטנותחמאה לא מלוחה, מקוררת וחותכת לקוביות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.