ספוגליאטלה מסתובבת 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זה הר ד ' אובר יש 328 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 39 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח, חלב, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כמו .
הוראות
1
בקערה גדולה מנפים יחד את הקמח לכל מטרה, קמח הסולת והמלח. השתמש באצבעותיך כדי לעבד את החמאה לבצק עד שהיא יוצרת כדורים דמויי אפונה. לחלופין, מנפים את החומרים היבשים למעבד המזון ודופקים את החמאה לתערובת עד שהיא מתערבבת וחלקה יחסית. עבדו את המים בעזרת האצבעות (או במיקסר). הופכים את הבצק על משטח שטוח ומגלגלים אותו לכדור. עוטפים אותו בניילון נצמד ולוחצים אותו כלפי מטה. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
קמח סולת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בסיר בינוני מביאים את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים פנימה את קמח הסולת ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהתערובת מסמיכה, 3 עד 5 דקות. אם הוא יוצר גושים בזמן הבישול, הקציפו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים את תערובת החלב והקמח לקערה להתקררות קלה, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הריקוטה, הביצה, הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את חתיכות התפוז והלימון המסוכרות ומנפים אבק קינמון על פני השטח. מערבבים לתערובת. טועמים לתיבול ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תפוח נוסף אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לשניים. מקמחים משטח שטוח ומגלגלים 1 מהחצאים למלבן בערך 14 אינץ 'על 24 אינץ'. הקצה הקצר יותר של המלבן צריך להיות קרוב אליך. הבצק צריך להרגיש דק מאוד. רזה יותר טוב!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
7
מברישים את המלבן כולו בשכבת הקיצור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
8
מפזרים אותו עם אבק אפילו של סוכר ממתקים. מגלגלים אותו בעדינות ובאופן שווה לתוך עצמו כמו גליל ספוג ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
9
מגלגלים בזהירות, דואגים שהוא יתגלגל חזק מאוד. מקררים לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הגליל לחתיכות בעובי 1 עד 1 1/2 אינץ'. חזור על אותו תהליך עם החצי השני של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שים 1 מסיבובי הבצק בידך וביד השנייה לחץ את האגודל לאמצע היד השנייה (ולכן לבצק) והתחל למתוח את הבצק. אתה לא רוצה לדחוף כל כך הרבה שאתה עושה חלל עדיין. ראשית, התרכז בהפיכת הבצק לגדול ושטוח יותר. כאשר הוא בערך בגודל של צדפה גדולה, התחל להחליק ולדחוף למטה באמצע כך שהוא יוצר חלל דומה מאוד לקליפת צדפה גדולה. אתה רוצה לסיים עם חרוט עם פתח של כ -3 אינץ 'והקצה הקטן והמחודד כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מברישים מעט קיצור על הבצק והופכים אותו כלפי חוץ, מכסים את חרוט הבצק בין אורך האצבע המורה לאגודל. בזהירות כף 2 כפות גדולות של המילוי לתוך החרוט. קונוס צריך להיות מלא למדי וללכת לקצוות הפתיחה עם שכבה דקה של המילוי. סגור את הפה על ידי קיפול בזהירות של פתח החרוט מעל עצמו. אותו דבר כאילו היו לך 2 חצאים של קליפת צדפה וסגרת אותה. לחץ בעדינות על קצוות הפתח, יחד. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק, עד למילוי שני ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מברישים כל אחד בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
14
מניחים את המגשים במרכז התנור ואופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מוציאים מהתנור ומאפשרים להם לנוח כמה דקות על גיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
לאחר שהספוגליאטלה נחו כמה דקות, פזרו עליהם אבק נוסף של סוכר קונדיטורים והניחו כל תבנית אפייה ישר מתחת לצלייה. אל תלך משם! הישאר שם וצפה כשהסוכר משחים לאט את החלק העליון. אם שכבת הסוכר הייתה קלה ואתם רוצים להפוך אותה למעט שחומה יותר, חזרו עם עוד אבק סוכר ועוד דקה מתחת לצלייה. אפשר להם לנוח כמה דקות, ואז להעביר אותם לצלחת הגשה, לאבק בסוכר של קונדיטורים ולהגיש.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.