ספירלות קרם וניל מזון השטן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לך לחנות ותביא אבקת סוכר, סירופ תירס, מקל חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגות מזון של השטן עם קרם חמאה וניל, עוגות מלא קרם של השטן מזון, ו עוגת מזון השטן עם מילוי קרם מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לרסס אחד 9 על 17 אינץ מגש גיליון עם ספריי ירקות, קו עם נייר קלף ולרסס שוב. במיקסר, באמצעות מצורף שוט, מקציפים את חלמונים ואת הסוכר עד הוכפל נפח צהוב חיוור; להוסיף תמצית וניל. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ואבקת אפייה ואבקת סוכר פעמיים. לאט להוסיף את החומרים יבשים לקערת הערבוב, פועל במהירות איטית, עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת סוכר
אבקת אפייה
אבקת קקאו
חלמון ביצה
ירק
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קערת ערבוב
בלנדר
תנור
2
בקערה נקייה וחסרת שומן, מקציפים את החלבונים עד שהם מוצקים אך לא יבשים. לשלב חמישית של חלבון ביצה מוקצף לתוך תערובת הקקאו ולערבב עד משולב היטב. מקפלים את חלבוני הביצה הנותרים לתוך תערובת הקקאו ב 3 קבוצות ומיד להפיץ על תבנית אפייה גדולה באמצעות מרית אופסט, להיזהר לא overwork את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מורחים
אבקת קקאו
בצק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
תבנית אפייה
קערה
3
אופים במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מיד להפעיל את קצה הסכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו מן הצדדים של מגש הסדין ואז להחליק אותו (עם נייר הקלף) על משטח מגניב. לקצץ קצוות יבשים של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
סכין
5
מילוי קרם וניל: עם מיקסר חשמלי, היכו יחד את החמאה ואת הירק קיצור עד מעורבב. הפעל את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו ולהוסיף בהדרגה את הסוכר של ממתקים. הפעל את המערבל בחזרה והכה במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. בהדרגה להכות את סירופ וניל ותירס עד המילוי הוא עקביות של שמנת חמוצה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קיצור ירקות
סירופ תירס
שמנת חמוצה
וניל
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
6
באמצעות סכין חדה, לחתוך את העוגה במחצית לאורכו. באמצעות מרית אופסט, להפיץ שכבה עבה 1/8 אינץ ' של קרם וניל מילוי מעל מחצית העוגה לחתוך 5 חלקים שווים לחצי.
מרכיבים שתצטרך
וניל
מורחים
קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין
7
מגלגלים כל חלק בחוזקה (מקלפים נייר קלף כשאתם מתגלגלים) ומניחים במקפיא למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
8
ממיסים את השוקולד מריר בחלק העליון של דוד כפול ומוסיפים חמאת קקאו או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
שמן צמחי
חמאה
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
9
מניחים את הלחמניות 1 בכל פעם ישירות בדוד הכפול של שוקולד נמס. מעיל כל גליל לחלוטין בשוקולד. באמצעות שני מזלגות, בזהירות להעביר את הלחמניות למגש מרופד קלף, המאפשר כל שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הדוד הכפול. המשך עם הלחמניות הנותרות, לשפוך יותר של השוקולד על הצלחת לפי הצורך.