טורקיה Gumbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 996 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם נקניק, פלפל קאיין, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. וזה מצוין. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמן וקמח יחד בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי לשמור על רביכה מלהישרף, עד התערובת הופכת חום שוקולד כהה, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצלים, הסלרי והפלפלים לרובה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שהירקות נבלים, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים את הנקניקיות מעושנות ועלי דפנה, וממשיכים לערבב במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
יוצקים את המניה טורקיה ומערבבים עד תערובת roux הם משולבים היטב. להביא את הבמיה לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה. מערבבים את טורקיה ואת אבקת הקובץ; מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
אבקת קבצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מרק גמביה
5
כ -30 דקות לפני ההגשה, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
דלג על כל שומן העולה אל פני השטח של גמביה; להסיר מן החום. מערבבים את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק גמביה
7
הסר את עלי המפרץ, ומגיש את הבמיה בקערות עמוקות עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק גמביה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiqueta ורדה אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.