ספנאקופיצה יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מלח ופלפל, תיבול גריל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כמו .
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתחו את הבצק על אבן פיצה או לתבנית פיצה. חוררים את הבצק במזלג, מזלפים את הבצק בנגיעה של שמן זית כתית מעולה ומפזרים עליו אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
אופים בצק 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בזמן שבצק הפיצה נאפה, מחממים כף שמן זית כתית מעולה (1 סיבוב התבנית) במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים חמאה לשמן החם, ואז את העוף או ההודו. משחימים קלות את הבשר 3 עד 4 דקות, ואז מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ, השום ותיבול הגריל ומבשלים עוד 5 דקות. סחט את התרד המופשר יבש על ידי סיבובו במגבת מטבח נקייה מעל הכיור שלך.