קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: עוף עם לימון פרוס ובצל מטוגן

ספרי בישול קלאסיים: עוף עם לימון פרוס ובצל מטוגן
ספרי בישול קלאסיים: עוף עם לימון פרוס בצל מטוגן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, בצלים, חתיכות עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו בצל עבה פרוס עם טימין לימון, ספרי בישול קלאסיים: מרק מוליגטוני, ו ספרי בישול קלאסיים: מרק עגבניות טוסקני ולחם צרפתי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם חתיכות העוף הן על העור, להסיר את העור. לשטוף וללטף יבש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2
לקלף את הבצלים. קוצצים שניים מהם גס ולשים אותם לתוך הקערה של מעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים את השלישי לחצי לאורכו, ואז פורסים אותו לחצי סיבובים דקים ומניחים בצד.
4
הוסף 6 כפות מים, זנגביל, ואת השום על הבצל במעבד מזון או בלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד שיש לך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
חום 6 כפות שמן (השתמשתי
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
בסיר 10-12 אינץ מעל להבה בינונית גבוהה. כאשר חם, לשים את הבצל פרוס ומטגנים אותם, ערבוב, עד שהם חום כהה פריך, אם כי לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר בצל עם כפית מחוררת ולהשאיר אותם לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
באותו שמן, חום את חתיכות העוף מכל הצדדים עד שהם זהובים. האם זה במהירות מעל להבה גבוהה כך עוף חומים אבל לא לבשל דרך. עשיתי את הירכיים בערך 2 דקות לכל צד. תצטרך לעשות את זה לפחות 2 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר את העוף עם כפית מחוררת לקערה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
יוצקים את הדבק מן הבלנדר (הפעל את הפנים שלך משם!). ערבוב, ומטגנים על חום בינוני גבוה במשך כ 10 דקות או עד הדבק הופך חום זהוב נחמד. עכשיו לשים את כוסברה, כמון, כורכום ומטגנים, ערבוב ברציפות; אחרי עוד 2 דקות להוסיף יוגורט, כפית בכל פעם; אחרי 2 או 3 דקות, רוטב עגבניות, כף בכל פעם, ממשיך לערבב ומטגנים. לבסוף, מוסיפים מלח, קינמון, ציפורן, פלפל קאיין, ו 1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה. כיסוי, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
כורכוםכורכום
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
חותכים את הלימון לתוך 4 או 5 פרוסות, להשליך את חתיכות הסוף, ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
13
מוסיפים פרוסות לימון יחד עם חתיכות עוף, בצל מטוגן, סוכר, ופלפל הקרקע לרוטב, מערבבים, ומביאים לרתיחה. מכסים, חום נמוך יותר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות, או עד העוף הוא רך, מפנה את החתיכות מדי פעם. אם העוף נדבק לתחתית הסיר, להוסיף קצת יותר מים. אתה צריך בסופו של דבר עם רוטב סמיך מאוד. (הרוטב שלי היה סמיך אבל גם בשפע ולא בסכנה של דבק. אני לא יודע אם זה היה נכון, אבל זה היה טעים.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בצל מטוגןבצל מטוגן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם4ציפורןשום, קלוף וקצוץ גסשום, קלוף וקצוץ גס1A של זנגביל טרי, על קובייה 1 אינץ', קלופים וקצוץ גסA של זנגביל טרי, על קובייה 1 אינץ', קלופים וקצוץ גס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ציפורן טחוןציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כורכום הקרקעכורכום הקרקע1לימון שלםלימון שלם31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלבצל01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל טחון טריפלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)יוגורט רגיליוגורט רגיל11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1קילוגרםעצם ב, חתיכות עוף ללא עור (השתמשתי בכל הירכיים; קל להסיר את העור בעצמך, אם אתה לא יכול למצוא עצם ב, חלקים ללא עור)עצם ב, חתיכות עוף ללא עור (השתמשתי בכל הירכיים; קל להסיר את העור בעצמך, אם אתה לא יכול למצוא עצם ב, חלקים ללא עור)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(חוֹרֶף)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)8(חוֹרֶף)שמן צמחי (השתמשתי רק 6)שמן צמחי (השתמשתי רק 6)