קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספרינג רולס עם כרוב מגורר, פטריות וטופו

ספרינג רולס עם כרוב מגורר, פטריות וטופו
לחמניות האביב עם כרוב מגורר, פטריות, וטופו יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 348 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שום, רוטב סויה, טופו משי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרוב סקסי (+כוסברה-סיד גזר וכרוב לחמניות האביב), גלילי אביב טופו, ו גלילי אביב טונן וטופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע הכרוב לאורך, ואז לחתוך אותו לרוחב לרצועות דקות. למדוד 5 כוסות, במקום מסננת, ומפזרים קלות עם מלח. לזרוק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
מרתיחים כמה כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
יוצקים חצי על טופו מטוגן עמוק, אם באמצעות, כדי להיפטר ממנו שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
שמן בישולשמן בישול
4
יוצקים רק מספיק כדי לכסות את הפטריות המיובשות ולתת תלול במשך 15 דקות. לסחוט אותם יבש, להסיר ולהשליך את הגבעולים, דק לחתוך את הכובעים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
5
חותכים את הטופו המטוגן לרסיסים ואת טופו הטרי לקוביות זעירות. להביא מים 1 ליטר לרתיחה במחבת 10 עד 12 אינץ', להוסיף 1 כפית מלח, ולאחר מכן להנמיך את החום לרתיחה. בזהירות להוסיף את טופו טרי ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר ולהגדיר על מגבת בד כדי לנקז.
7
מחממים את השמן במחבת ווק או nonstick. כאשר חם, מוסיפים את הבצל הירוק ופטריות טריות ומיובשות. לטגן במהירות על חום נמרץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן לגרד את התערובת לתוך קערה. לסחוט את הלחות מהכרוב ולהוסיף אותו לתערובת בצל ירוק יחד עם שאר החומרים. לטעום, להתאים מלח, להוסיף פלפל, ולוודא את התבלינים הם בהירים ותוססים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
תיבולתיבול
בצל ירוקבצל ירוק
כרובכרוב
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
ווקווק
8
הטל עטיפת אגרול על הדלפק הפונה אליך באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ביצהביצה
9
מניחים על 3 כפות מילוי במרכז.
10
מברשת רצועת מים סביב הקצוות, ולאחר מכן לקפל את התחתונה, הצדדים מעל, ולהתגלגל. חזור עד שכל המילוי משמש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גלולגלול
11
מחממים 2 כוסות שמן בוטנים בווק או במחבת. כאשר חם מספיק כדי לרחוש פינה של עטיפה, להוסיף רול ומטגנים, מפנה פעם אחת, עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
12
הסר לנקז על מגבת נייר וחזור עד שכולם נעשים.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
חותכים אותם לשניים על האלכסון, לארגן על מגש, ומקשטים עם גבעולים ארוכים של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
14
מגישים עם חרדל חם לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.