סקאלופס או גרטן
צדפות או גרטן היא תוספת שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 511 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סקאלופס או גרטן, סקאלופס או גרטן, ו צדפות אפויות או גרטן.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, החלב, השמנת, היין, החרדל, המלח והפלפל לתערובת אחידה; מניחים בצד.
במחבת גדולה הקפיצו צדפות ובצל בחמאה עד שהצדפות אטומות.
מוסיפים את תערובת החלב למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים לרוטב את הצדפות, הפטריות והטרגון; מחממים. מערבבים פנימה גבינת אסיאגו עד להמסה.
מחלקים תערובת צדפות בין ארבעה 10 עוז. אפיית כלים.
שלב את מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל תערובת צדפות. ברויל 6 אינץ'. מן החום במשך 1-2 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הפינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.