סקווש בישול איטי קל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם יש לכם חמאה, בצל, קישוא קיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), ו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי קל בשר קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדלעת ואת הבצל לתוך סיר, ויוצקים מספיק מים רק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים את הירקות עד מכרז, על 10 דקות. אל תערבבי.
מסננים את הדלעת ואת הבצל בתוך מסננת להגדיר בכיור.
בעדינות שכבת סקווש מבושל בצל, קוביות חמאה, וקוביות מזון גבינה בבישול איטי. הגדר את התנור על נמוך, ומבשלים עד הסקווש הם מאוד רך ואת החמאה והגבינה יצרו רוטב שמנת, על 1 שעה. אל תערבבי.