סקווש בלוט ומרק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל סקווש בלוט ומרק תפוחים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עלי טימין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו סקווש בלוט ומרק תפוחים, סקווש בלוט מתוק ומרק תפוחים, ו סקווש בלוט בישול איטי ומרק תפוחים עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש לשניים; להסיר זרעים וסיבים.
מקום סקווש, לחתוך צדדים למעלה, במחבת מלבנית, 13 x 9 x 2 אינץ'.
יוצקים מים למחבת עד 1/4 אינץ ' עמוק.
אופים חשפו כ 40 דקות או עד מכרז. מגניב; להסיר עיסת מ רינד ולהניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר כבד על אש בינונית. מבשלים בצל בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים תפוחים, טימין ובזיליקום. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק.
חום לרתיחה; להפחית חום tolow. מבשלים חשפו 30 דקות.
הסר 1 תפוחים כוס עם כפית מחוררת; להפריש.
מניחים שליש מתערובת התפוח הנותרים ודלעת בבלנדר או מעבד מזון. מכסים ומערבבים במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה; לשפוך לתוך קערה. המשך להתמזג בקבוצות קטנות עד שכל המרק הוא מחית.
החזר תערובת מעורבב ו 1 כוס תפוחים שמורים לסיר. מערבבים חצי חצי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל; חום עד חם.