סקווש בלוט עם מילוי תפוחים
סקווש בלוט עם מילוי תפוחים עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. אם יש לך תנור למעלה מלית לערבב, גבינת צ'דר חדה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלעת עם מילוי תפוח חמוציות, דלעת עם מילוי תפוח חמוציות, ו דלעת אפויה עם תפוח ומילוי נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל פיסת סקווש לאורכו במחצית; מקום, לחתוך צדדים למטה, על צלחת מיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 12 to15 דקות. או עד למכרז.
בינתיים, להביא מים וחמאה לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים תערובת מלית ותפוחים; מערבבים. כיסוי.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בגבינה.
להפוך סקווש מעל; למלא עם מלית. מיקרוגל 2 דקות. או עד מחומם דרך.