קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

סקווש חורף קלוי

סקווש חורף קלוי
סקווש חורף קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, פלפל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: סקווש חורף קלוי, סקווש חורף קלוי, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לקלף את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
תנורתנור
3
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
מולסהמולסה
חומץחומץ
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
6
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 45 דקות עד 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה. השתמש באופן מיידי, להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, מתבלים עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי לפי הטעם, ולהשתמש כתחליף דלעת משומר במתכון פשטידת הדלעת האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
דלעת משומרדלעת משומר
עוף צלויעוף צלוי
מילוימילוי
PastinaPastina
פולנטהפולנטה
דלעתדלעת
רביולירביולי
מוסקטמוסקט
טורקיה כולהטורקיה כולה
חזירחזיר
מרווהמרווה
מרקמרק
2
וריאציה עבור דלעת מעושן סקווש: לבשל את הדלעת מוכנה על גיליון אפייה בגריל מכוסה עם צ ' יפס ספוג לתת טעם מעושן מעט. תחליף בכל אחד מהמתכונים שקורא לסקווש קלוי. אם בישול kabocha, אצטרובל, או דלעת קשה לקלף אחרים, לחתוך לשניים, לגרוף את הזרעים, ולשפשף את הקרביים לחתוך קצוות עם תערובת חומץ / מולסה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מולסהמולסה
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
חומץחומץ
צ ' יפסצ ' יפס
זרעיםזרעים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
3
מניחים על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וצולים ב 400 מעלות F עד למכרז. לגרוף החוצה מחית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר השומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות. הפעל את מאוורר הפליטה, להוסיף את פתיתי הפלפל האדום, ולזרוק, לזרוק, לזרוק, תמיד מתחת למאוורר. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי שומרזרעי שומר
פלפלפלפל
שומרשומר
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לשים תערובת לתוך בלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
קפהקפה
שומרשומר
פלפלפלפל
תבליניםתבלינים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הערות השף: קליית מטהר תבלינים, משחרר את השמנים שלהם, והופך אותם ריחניים יותר, כמו גם הוספת מימד חדש של טעם.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
5
לטעום אבקת צ ' ילי שלך לפני הוספת, אם חריף וחם, לקצץ את הסכום. צ ' ילי קליפורני הוא כמעט מתוק, לא חם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1קילוגרםעל דלעת סקווש (רצוי 1 סקווש גדול)על דלעת סקווש (רצוי 1 סקווש גדול)28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 גביע טהור קליפורניה אבקת צ'ילי1/4 גביע טהור קליפורניה אבקת צ'ילי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2(חוֹרֶף)קצוצים דק עלי מרווה טרייםקצוצים דק עלי מרווה טריים2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)קינמון טחוןקינמון טחון2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח אפורמלח אפור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה כהה ולא מאובטחתמולסה כהה ולא מאובטחת