שזיף חריף וצ'אטני תפוחים, בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, ו צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת שמירה גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצל, זנגביל, צ ' ילי, הל, קינמון, חרדל וזרעי כמון יחד במשך 5 דקות, עד התבלינים הם ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מערבבים את השום, סקווש ותפוחים לתוך הבצל, ואז מבשלים 10-15 דקות יותר, עד הבצל והתפוחים רכים ואת התשואות סקווש קצת פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סכין קילוף
3
מערבבים את כורכום וסוכר ולתת לו להמיס סביב הירקות. מבשלים במשך 5 דקות תהליך זה כמעט סוכריות את החתיכות של דלעת, כך שהוא doesn ' t להישבר לחלוטין במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כורכום
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
4
יוצקים את החומץ, מתבלים עם 2 כפית מלח, ואז מביאים את הצ ' אטני בחזרה לרתיחה. לבשל, ערבוב קבוע, במשך כ 30 דקות או עד התפוח מבושל למטה כדי להפוך את בסיס רטוב עבור chutney, עם חתיכות של דלעת רך כאן ושם, וסירופ קטן בתחתית המחבת אתה לא רוצה chutney להיות יבש מדי כפי שהוא יתעבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
כפית צ ' אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול את הצ ' אטני מיד, או להשאיר אותו להתרכך במקום חשוך. אתה יכול לאחסן אותו עד שישה חודשים.