סקווש מייפל קלוי עם אגוזי פקאן
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם פקאן קלוי, שמן חמניות, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. דלעת קלויה מייפל עם אגוזי פקאן, אגוזי פקאן מייפל קלויים, ו סלט קציר עם דלעת סקווש, אגוזי פקאן מייפל, קארי ויניגרט תאנה קארי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
דק קוצצים את העלים מ 2 גבעולים רוזמרין ומערבבים עם שמן, סירופ מייפל והרבה תיבול. לזרוק עם דלעת סקווש על מגש אפייה גדול צלוי במשך 20 דקות.
בערך חותכים את הפקאן כדי שהם יישארו די שמנים. לשבור את sprig רוזמרין הנותרים לתוך גבעולים קצרים יותר, ואז לפזר עם אגוזי פקאן על הסקווש, ולזרוק יחד, הופך את טריזי הסקווש. חזור לתנור לעוד 20 דקות עד שהסקווש יהיה רך ומקורמל בקצוות.
מגישים מיד, או בטמפרטורת החדר.